Posted by: kuyan | Mac 31, 2005

I’m back

Was very busy lately….but now got time to blog…
Well…tomorrow is the Malaysia Boleh night of the year…The concert in
Albert Hall….7p.m till 9 something…seriously no time for solat
Maghrib…what’s the point of this?Seriously…People might think that I’m
‘dengki’ towards the performer…tried to hasut people not to go
there…but…I am very sad if…people sanggup to tak solat just to go and
see their favourite popstar…but…at least..selemah-lemah iman is rasa
benci dalam hati…I know I am weak…banyak kelemahan dalam diri Ya Allah
hanya Dia yang tahu…..tetapi…takpelah…yang salah tetap salah..

Gempa
bumi….Itulah satu dugaan,rahmat Allah….it’s just that am I strong
enough to face His test?Will I be strong enough to accept the news that
Malaysia ditimpaTsunami lagi?gempa bumi?Aku kehilangan keluarga dan
sanak-saudara?Apa2pun itu kuasa Allah…kita semua akan mati jua
khirnya…entah2 esok ajalku…Ya Allah..

well…that’s it for today…

Advertisements

Responses

  1. la..
    dia buat waktu maghribkah?? hm.. hm.. apa nak kata ek.. ini ke
    perjuangan utk mesia? saya bukan peminat dia, tapi bukan juga pembenci
    dia. tapi kalau dia buat baik, saya suka laa. kejayaan dia tu seme,
    sangat mengagumkan, tapi kalau dia buat part2 mcm ni.. ala tak best la.
    btw, betul ke pada fahaman saya bahawa that performer yang dimaksudkan
    ialah dia? ;P. nyampuk jek aku ni. eh, eh, u ke penulis forum dlm
    utusan tu? ya, ya. i did read it once before 🙂 tahniah.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: