Posted by: kuyan | Mei 12, 2007

Guess who’s coming for dinner?

Seriousss….

I never thought that this old movie is so damned good…

A simple story, of two people of different colours, wanting to get
married after knowing each other for a short while, and went to see the
woman’s parents, telling them that they wanted to get married, and the
same day, the woman invited the man’s parents for dinner…and the whole
drama, emotions of a mother, a father, two people in love… wrapped
together within just 1 day…

…a simple plot…but so heavy, so emotional, can’t help myself but crying….hahahaha…what a softie….hehehe…..

Advertisements

Responses

  1. hi kuyan, i am still around.. cuma no reply from u for a very looooong time… miss u

  2. Hi kak kuyan…kak miza…havent heard from u guys for sooooooooo long…
    miss u guys very much!!!

  3. uihh jeles2.. apis rindu kat miza n koy jer.. nway koy, aku rasa kita kena gi gym sesama utk release tension.. apa kata??

  4. Yayay tadi gi check doctor aku mcm dah lost weight sket…

    ….tak sedar pun….

    …exercise pun tak….maybe aku dah tak stress mcm dulu….tapi still stress sebab TNB soh report 11 Aug…mampus!!!!

    ….Ni mesti pekene kek lapis lagik ni…barulah badan naik mcm
    belon!!!!!Tapi Rose still pandai asingkan telur…natural
    talent..cayalah!!!

  5. Apis…Miza…Rindu
    kat korang sebenonyer…Takpelah, korang pun dah otai power systems
    kan…boleyler ajar aku yg makin lama dah makin tak reti…gondol punya
    tokwan dan si Dr. ca ya nun alif tu!!!

  6. rindu ko jugak… hari tuh at last jumpe apis kat alamanda… dia belanje makan laa… best best… bila laa nak makan ramai2 lak kan?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: