Posted by: kuyan | Jun 19, 2007

Wan!Baca nih!!

Follow-up to Raja Fernaliz & Wan Irfan Rinezry from Aisha a.k.a Kuyan

Alamak Wan!

Sorry ler lambat baca message…arituh Ezrina ada kasik hp number
UK…memang tahu you guys balik mesia bulan 6 arituh….tapi tak call2 gak
korang sebab…life tgh saiko gila kat sini tak tau dah camner….nak jumpa
orang pun macam taknak je…macam segan….terperuk je kat umah…study tak
abis2 jer…macam tak abis kot….last2 ngan Ezrina pun tak call2…

ntahler bodoh pulak cakap camtu…tapi anyway…tolong!!!Tak tau nombor
tepon Klang!!!Biler tepon umah my parents pun dah hilang kontek number
Uncle ngan Auntie….kalo tanya, my mum pun kata dia dah lama tak jumpa
Auntie…dulu selalu gak terserempak kat jamuan2…skang dah tak nampak….

Macamana lerr agaknya nak kontek korang nih?

Congrats…fuiyo…..baby boys semua….dah nak masuk 3 pulak tu..cayalah Fern!!

Advertisements

Responses

  1. Thanks
    Wan, tgh nak sms fern ni, Saya dah simpan semua contact details and
    delete from this blog…nanti ada pulak stalker kacau korang…hehehe……


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: