Posted by: kuyan | Julai 5, 2007

Apa nak jadik…jadiklah…

Aku dah tak buat keje sekolah…dah stop..

Dah terlalu lama aku stress…

31 Julai ni patutnya deadline hanto thesis…tapi tak siap pun…

Macam bagus sangat Warwick….sebenarnya berlagak giler…sebenarnya tak
ambik kisah pasal masalah aku…gi jumpa Senior Tutor, ingat macam faham,
tapi sebenarnya tak….Tokwan…lagilah…

…aku dah tak daya….

…Hmm…lantaklah…

…sebenonya bukannya give up…tapi nak try to move on…

..sebab dah terlalu lama aku menanggung ke’saiko’an yang teramat sangat….

..hmm…setakat ni org lain tayah faham pun takpelah….nak cakap apa pun mampus deranglah….

….Allah tahu….

…Am tahu….

….dah….cukup…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: