Posted by: kuyan | Julai 9, 2007

An inspiring teacher…

1) is the best thing a student can get…

2) can change the world

3) can bring out the best from within a student

Advertisements

Responses

  1. Hemm..u made me think about it kuyan…Am I an inspiring teacher??

  2. assalamalalaikum kuyan,

    apa khabar, lama tak jenguk kuyan kat sini, kuyan…nie nak bagi
    tau…alhamdulillah kak liza baru dapat baby girl 23 June lalu, namanya
    shafira maisarah. kak liza sms kuyan hari tu dapat tak. Bibi bagi url
    kuyan…he he…sebab selama nie blog kuyan kak liza put put as favorite
    site kat pc kat office, kat rumah nie tak jumpalah pulak. terima kasih
    bibi.

    Utk pengetahuan kuyan bibi datang semalam, dia dah cun sekarang,
    slim gitu…jealous kak liza, bibi really shows her diet does work. For
    me Bibi is a good inspiring teacher, cara bibi terangkan strategi dia
    nak loose weight to memang berkesan ngan kak liza, which bibi bukan
    saja terang kan dengan baik strategi dia, tapi tunjukkan practically.
    Even mak masak punyak sedap2 untuk dia datang makan tengahari semalam,
    dia makan selected food jer. Tulah sejak pagi tadi kak liza macam rasa
    bersalah jer bila makan nasi banyak2…insyaAllah kak liza will jaga
    badan jugak…nie bila dah dapat anak ke 4 nie…terasa…badan tu…entah lah…

    to bibi thanks for coming yesterday…you did inspired me. see you this december with figure 58.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: